Tandretning

Hvis du er ked af skæve tænder, og ikke har lyst til togskinner er Invisalign eller Inman Aligner måske noget for dig. Retningen bliver skræddersyet til dine tænder, hvor resultatet er et smukt og harmonisk smil med dine egne tænder. Retningen er fleksibel og kan tilpasses dit liv, hvor skinnerne er næsten usynlige. Der kan vælges det system som passer dig og dine tænder bedst. Kontakt klinikken og få en gratis konsultation.

 

 

Invisalign

Invisalign er et af de mest gennemprøvede og diskrete systemer, der findes indenfor tandretning. Invisalign-skinnerne er gennemsigtige og folk vil typisk ikke bemærke dem. Skinnerne er aftagelige og skal bruges ca. 22 timer i døgnet, man skifter dem selv derhjemme, i det forløb der er aftalt. Du skal komme ind til kontroller undervejs hvor nye skinner udleveres. Invisalign skubber forsigtigt dine tænder til den ønskede position fra skinne til skinne.

 

Inman Aligner

Inman Aligner bøjlerne er aftagelige og skal bruges ca. 20 timer i døgnet. Inman Aligner behandlinger kan rette de 6 forreste tænder, og derved opnå et fantastisk flot resultat til et flot smil. Du skal komme ca. hver 14 dag til korrektion indtil behandlingen er færdig. Inman Aligner skinnen trækker tænderne frem (eller tilbage, hvis du har en tand, der stritter), og presser langsomt og forsigtigt dine tænder på plads rundt i tandbuen til et flot resultat.

 


Tandklinik Tine Starch-Hytoft - Tlf: +4535380603 - Mail: taender@taender.dk
Ndr. Frihavnsgade 6, 2100 København Ø