Tandregulering

Ønsker du et lige og flot smil ? Hvis du er ked af ” skæve tænder” og ikke har lyst til ”gammeldags togskinner så er der i dag andre muligheder. Vi kan tilbyde dig tandretning både med Invisalign ( usynlige skinner) eller Inman Aligner bøjlen ( som er næsten usynlig ). Der er fordele og ulemper ved begge systemer og hvilket system der er bedst for dig afhænger både af dit tandsæt og dit temperament. Inden behandlingen påbegyndes skal du til en undersøgelse af dine tænder hvor vi taler om dine muligheder , hvilket system der vil være bedst for dig og laver et prisoverslag på din behandling.

Invisalign

Invisalign er et af de mest gennemprøvede og diskrete systemer, der findes indenfor tandretning. Invisalign-skinnerne er gennemsigtige og folk vil typisk ikke bemærke dem. Skinnerne er aftagelige og skal bruges ca. 22 timer i døgnet, man skifter dem selv derhjemme, i det forløb der er aftalt. Du skal komme ind til kontroller undervejs hvor nye skinner udleveres. Invisalign skubber forsigtigt dine tænder til den ønskede position fra skinne til skinne.

Inman Aligner

Inman Aligner bøjlerne er aftagelige og skal bruges ca. 20 timer i døgnet. Inman Aligner behandlinger kan rette de 6 forreste tænder, og derved opnå et fantastisk flot resultat til et flot smil. Du skal komme ca. hver 14 dag til korrektion indtil behandlingen er færdig. Inman Aligner skinnen trækker tænderne frem (eller tilbage, hvis du har en tand, der stritter), og presser langsomt og forsigtigt dine tænder på plads rundt i tandbuen til et flot resultat.