VORES BEHANDLINGER

tandrensning

Tandrensnings formål er at fjrne tandsten og misfarvninger samt rense tandkødslommerne ,så dine tænder bliver velholdte og glatte så nye belægninger ikke sætter sig så nemt. Du vil kunne mærke en tydelig forskel på dine tænder efter vores grundige tandrensning .Som noget nyt tilbyder vi også airflow behandling som fjerne de sidste genstridige misfarvninger.

Kroner / Broer

En krone er en kappe som omslutter tanden således at denne er beskyttet. En bro er 3 eller flere sammenloddede kroner, således at nabotænder til en manglende tand kan bære en bro . Der findes mange forskellige typer kroner: MK,Fuldkeramisk; Finer osv ..Vi mestre alle typer. Hvilken type der er bedst i dit tilfælde og dine ønsker vurderes i en samtale med dig.

Implantat

Et implantat erstatter en eller flere manglende tænder i form af en “kunstig “rod, hvorpå der skrues en krone fast. Et implantat skrues fast i knoglen og skal gro fast (typisk 3-6 mdr).hvorefter kronen kan påsættes. Nogle gange er det en fordel at indsætte implantatet i forbindelse med den eksisterende tand fjernes. Så kom op til
os og lad os rådgive dig hvad der er bedst for dig og hvilke muligheder du har .